“Een exclusieve rondvaart experience voor uw High-end gezelschap op de Amsterdamse grachten!”

Op zoek naar het gevoel van luxe op het water? Wij maken uw exclusieve rondvaart ervaring geheel op maat. Nét dat beetje extra; een luxe champagne-vaart met oesters en een strak modern interieur, een walking dinner met uw gezelschap, een uitgebreid 8 gangen sit-down diner of diner met sterrenchef aan boord? We maken een voorstel op maat voor u en uw gezelschap. De boot wordt volledig omgebouwd naar u wensen, we serveren naar uw smaak en kunnen zelfs zorgen voor modellen die de gerechten serveren.

Een feest met DJ aan boord? Dansen op de Amsterdamse grachten met een volledig uitgelichte boot, bites passend bij uw feest en de beste wijnen en champagnes. Ook dat is mogelijk bij Canal Cruises Booking. Van klassieke violisten tot moderne semi akoestische bands, in een romantische of moderne inrichting naar uw smaak, het kan allemaal aan boord van onze boten. Uiteraard is de hospitality aan boord altijd van uiterst hoge kwaliteit en wordt alles met zorg en creativiteit bereid. De boten zijn altijd tip top in orde en omgetoverd tot een waar sprookje. Kortom: wij zijn dé partner voor uw exclusieve rondvaart event op het water.

Canal Cruises laat u tijdens een lunch, diner, borrel of maatwerk event de grachten van Amsterdam zien vanaf de mooiste kant, namelijk het water. Een unieke beleving voor een event, groep of zakelijk gezelschap tijdens een stop-over in Amsterdam. Wij zorgen dat uw gasten genieten van de mooie uitzichten en van een heerlijke culinaire verrassing. Niets is te gek als het gaat om exclusieve rondvaart mogelijkheden, en wij gaan graag voor jullie aan de slag!

Tevens hebben wij naast catering en exclusieve rondvaart mogelijkheden ook de middelen om uw volledige event te organiseren. Een meerdaags event, incentive of maatwerk event? Ook daar kunnen wij en onze collega’s u mee helpen! Wij verzorgen het geheel, van vliegtuig tot aan hotel, diners tot aan muziekbezoeken, en meetings tot aan presentaties. Bij Canal Cruises Booking bent u aan het juiste adres voor een complete event partner! Wilt u een voorstel op maat? Laat uw wensen achter en wij gaan er mee aan de slag!

Dé unieke beleving op het water, sterrenchefs, champagne, heerlijk uitgebreid dineren in het avondlicht van de romantische Amsterdamse grachten! Een boot ingericht in de stijl die helemaal aan uw wensen is aangepast, met modellen aan boord die de gerechten serveren? Of een exclusieve rondvaart vol entertainment om uw avond kleur te geven? Wij denken graag met jullie mee. Laat u door ons verrassen!

Uw eventpartner in Amsterdam; wij regelen en organiseren niet alleen de boot voor u, maar kunnen u ontzorgen voor het hele event zodat alle onderdelen naadloos in elkaar overlopen. Onze eventmanagers gaan graag met u aan de slag voor een passend en exclusief voorstel op maat! Wij denken altijd nét even verder en brengen alle details voor u in kaart. Op die manier hoeft u alleen nog maar te genieten. Benieuwd naar de mogelijkheden, klik hier. Neem gerust contact op via 0299 402 034 of mail naar info@nh-catering.nl.

Neem contact met ons op