“JA-IK-WIL ... Trouwen op de Amsterdamse Grachten!”

Jullie gaan trouwen, wauw! Allereerst gefeliciteerd! Er komt voor jullie een spannende en leuke tijd aan en daar helpen wij graag bij!

Wat dachten jullie van een huwelijk rondvaart? Een kleine en intieme ceremonie aan boord, varend over de romantische grachten van Amsterdam waar jullie elkaar het JA-woord geven? Of een toast met culinaire verrassingen aan boord na jullie huwelijks ceremonie, onderweg naar de volgende locatie. Maar dat is niet alles! Onze boten kunnen tevens fungeren als locatie voor het diner van jullie dromen: uitgebreid luxe dineren in klassieke stijl, een hippe walking dinner met kleine gerechtjes en moderne inrichting of een gezellig informeel buffet. Bij ons is alles mogelijk aan boord. En wij voorzien jullie graag van een mooi voorstel op maat!

Canal Cruises Booking heeft namelijk een ware weddingplanner die is gespecialiseerd in bruidsvaarten. En we laten jullie graag met haar kennismaken! Mariëlle is met haar jarenlange ervaring in de bruidsmarkt dé planner voor jullie huwelijk. Zij gaat met veel plezier aan de slag om jullie beter te leren kennen en deze bruidsvaart te maken tot een hoogtepunt van jullie dag. Het is ook mogelijk om de volledige organisatie van jullie huwelijk aan ons over te laten. Wij zorgen dat alles van A tot Z klopt en de verschillende onderdelen naadloos in elkaar zullen overlopen!

“Ik maak graag een afspraak om al jullie persoonlijke wensen eens rustig door te spreken. Deze kennismaking is geheel vrijblijvend, dus aarzel niet om contact met me op te nemen. Daarnaast maak ik graag een passend voorstel naar aanleiding van jullie wensen. Dit is natuurlijk geheel bespreekbaar, en aan te passen tot het volledig naar wens is gemaakt. In de voorbereidingsperiode kan alles nog veranderd worden. In het eerste gesprek wil ik jullie vooral beter leren kennen en alles te weten komen over jullie wensen.”

“In de drukke en hectische tijd van de voorbereidingen regel ik eventueel zelfs alles voor jullie. Bijvoorbeeld locatie, trouwauto, entertainment, bloemen, fotograaf, meubilair, bruidstaart, boot en nog veel meer. Daarnaast bespreken we graag wat jullie het liefst zouden serveren. Op de grote dag leid ik als weddingplanner alles in goede banen, zodat jullie onbezorgd kunnen genieten van deze prachtige dag samen met jullie familie, vrienden en kennissen.”

“Bel of mail mij gerust! Via info@canalcruises-booking.com of 088-2999920.

Ik kijk er naar uit jullie te mogen ontmoeten!”

Liefs,

Mariëlle Jansen
Weddingplanner

Neem contact met ons op